Chulumenda Kaffe er en højlandskaffe, der er dyrket i ca. 1200 meters højde, hvilket giver meget gunstige vækstbetingelser. Det er en 100% Arabica kaffe.

 

Kaffen håndplukkes fra maj til september måned.

 

Efter plukningen fjernes bærkøddet gennem en pulpingproces. Herefter fermenteres bønnerne (ligger i vand) i ca. 24 timer – afhængigt af temperaturen.

 

Kaffebønnerne soltørres til de er lagerfaste ved ca. 12% vand og til sidst sker der en kvalitetssortering af bønnerne.

 

 

Kaffen forsegles nu i containere, som sendes direkte til Danmark. Dette er en sikring for fuld sporbarhed

Kaffen ristes på eget risteri 1 - 2 gange om ugen, og kun efter ordre.

 

Al arbejde foregår med hånden. Herefter leveres den nyristede kaffe direkte til vores kunder.

 

Vi mener det er afgørende for kaffens kvalitet, at den er nyristet, når den lander i butikken, på hotellet eller caféen.

Chulumenda Kafferisteri - Copyright © All Rights Reserved